top of page
gemeenschaps tuin

Duurzame Gids

Duurzame initiatieven
op de Utrechtse Heuvelrug
.

De Duurzame Gids is een online gids waar de contactgegevens van zoveel mogelijk duurzame organisaties en initiatieven in de Utrechtse Heuvelrug te vinden zijn. En waar je informatie vindt over hun duurzame producten, diensten, en activiteiten. We willen inwoners van de Utrechtse Heuvelrug zo stimuleren en inspireren om duurzame keuzes te maken op allerlei gebieden van het dagelijks
leven, zoals voeding, mobiliteit, energiebesparing, recycling, tuinieren, kleding etc. We willen laten zien dat duurzame keuzes heel toegankelijk en letterlijk en figuurlijk dichtbij zijn.

 

De Duurzame Gids richt zich op initiatieven in de Utrechtse Heuvelrug (Amerongen, Doorn, Driebergen, Leersum, Maarn, Maarsbergen en Overberg). Wij hebben hier de informatie gepubliceerd zoals we die hebben doorgekregen van de ondernemers en initiatiefnemers zelf, we zijn geen controlerende instantie.


Om te beginnen vindt u hier de lijsten duurzame voeding en spullen. Andere categorieën (mobiliteit, energiebesparing, recycling, tuinieren etc.) zullen later volgen. Heeft u aanvullingen, wijzigingen of een duurzaam initiatief op het gebied dat nog niet op de lijst staat, stuur dan een mail naar: info@goed-volk.net.

De Duurzame Gids is eerst nog als PDF beschikbaar (Update November 2023):

Meer weten over dit initiatief?

Lees 'Iedereen is GoedVolk: Tips voor een duurzaam leven' in Nieuwsblad de Kaap (15 december 2022)

 

bottom of page