top of page
Steungroep

Partners &
Vrienden

Samen werkt.

Als ANBI-Stichting dienen wij het algemeen belang. Wij hebben geen winstoogmerk. Buiten goed doen voor de regio Utrechtse Heuvelrug dienen wij geen particuliere of individuele belangen.


Onze projecten financieren wij hoofdzakelijk uit fondsen, subsidies, kaartverkoop (als van toepassing) en donaties. Naast deze zogenaamde projectgebonden kosten, maken wij vaste, operationele kosten om onze organisatie te faciliteren. Denk voor deze kosten aan onze websites, communicatiekosten en overlegkosten. Om voor deze kosten minder afhankelijk te zijn van eenmalige donaties, zoeken wij Vrienden en Partners die ons jaarlijks willen steunen met een vaste bijdrage.

Vrienden van GoedVolk

Als privé persoon nodigen we je uit om Vriend van GoedVolk te worden. Als Vriend steun je onze activiteiten met een jaarlijkse bijdrage a € 15,- Als Vriend ontvang je onze periodieke nieuwsbrief en word je natuurlijk uitgenodigd voor onze periodieke bijeenkomsten en evenementen.

Partners van GoedVolk

GoedVolk initieert projecten die bijdragen aan het verduurzamen van de Utrechtse Heuvelrug. Als organisatie kun je onze projecten en activiteiten steunen door Partner van GoedVolk te worden. Als Partner steun je onze Stichting met een bijdrage in natura en/of een geldelijke bijdrage a € 150,- per jaar. Natuurlijk zijn onze Partners welkom bij evenementen en activiteiten van GoedVolk.

Vragen of opmerkingen?
Heb je na het lezen van bovenstaande informatie vragen over Vriend of Partner worden? Stuur ons dan even een berichtje via info@goed-volk.net.

Liever eenmalig bijdragen?

Daar zijn we natuurlijk ook heel blij mee. Kijk op onze donatiepagina hoe je eenvoudig kunt doneren.

Vrienden
Partners
bottom of page