top of page

za 06 mrt

|

De locatie wordt later bepaald

CleanUP N227 Amersfoortseweg! Help je mee?

Op zaterdagochtend 6 maart trekt het GoedVolk Prikkersgilde er weer op uit. Dit keer is de N227 Amersfoortseweg aan de beurt. Help je mee?

CleanUP N227 Amersfoortseweg! Help je mee?
CleanUP N227 Amersfoortseweg! Help je mee?

Tiid & Locatie

06 mrt 2021, 10:00 – 12:30

De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

De provinciale wegen op de Utrechtse Heuvelrug liggen bezaaid met blikjes, plastic tasjes, flesjes en ander zwerfafval. Het GoedVolk Prikkersgilde steekt daarom regelmatig de handen uit de mouwen. 

Een volgende opruimactie is gepland. Op zaterdag 6 maart van 10.00 - 12.30 uur nemen we de N227 Amersfoortse weg onderhanden. Ook de campuspartners van Campus Landgoed Zonheuvel zullen helpen.

Wil je meehelpen? Heel graag!

Meld je vooraf wel even aan via info@goed-volk.net. Aanmeldingen graag vóór woensdag 3 maart. Beschik je niet over een prikstok? Geef dat dan aan bij je aanmelding, dan kunnen wij een prikstok voor je reserveren. Wij zullen verder zorgen voor vuilniszaken.

Corona-proof

Afhankelijk van de op 6 maart geldende Corona-maatregelen kiezen we een 'opruimvorm' die passend en veilig is. Omdat de maatregelen ons niet toestaan terplaatse wat werkafspraken te maken, doen we dat de donderdagavond voorafgaande aan de CleanUP. Houd dus donderdagavond 4 maart beschikbaar voor een korte 'digitale' briefing (start om 19.30 uur). Na je aanmelding ontvang je een bevestiging + inlogcodes voor de briefing in ZOOM.

Deel dit evenement

bottom of page