top of page

za 01 mei

|

Doorn

CleanUP N227 Langbroekerweg! Help je mee?

Op zaterdagochtend 1 mei trekt het GoedVolk Prikkersgilde er weer op uit. We gaan aan de slag langs de N227 Langbroekerweg: het deel Centrum Doorn richting Langbroek/ Cothen. Help je mee?

CleanUP N227 Langbroekerweg! Help je mee?
CleanUP N227 Langbroekerweg! Help je mee?

Tiid & Locatie

01 mei 2021, 10:00 – 12:30

Doorn, Langbroekerweg 10, 3941 MT Doorn, Nederland

Over het evenement

De provinciale wegen op de Utrechtse Heuvelrug liggen bezaaid met blikjes, plastic tasjes, flesjes en ander zwerfafval. Het GoedVolk Prikkersgilde steekt daarom regelmatig de handen uit de mouwen. 

Op zaterdagochtend 1 mei 2021 trekt het GoedVolk Prikkersgilde er weer op uit. Opniew is de N227 aan de beurt, dit keer de Langbroekerwerg, Centrum Doorn richting Langbroek/ Cothen. Help je mee? 

  • De opruimactie is gepland op zaterdag 1 mei van 10.00 - 12.30 uur. 

Wil je meehelpen? Heel graag!

Meld je vooraf wel even aan via info@goed-volk.net. Aanmeldingen graag vóór dinsdag 27 april. Beschik je niet over een prikstok? Geef dat dan aan bij je aanmelding, dan kunnen wij een prikstok voor je reserveren. Wij zullen verder zorgen voor vuilniszaken.

Corona-proof

Afhankelijk van de op 1 mei geldende Corona-maatregelen kiezen we een 'opruimvorm' die passend en veilig is. Omdat de maatregelen ons (nog) niet toestaan terplaatse wat werkafspraken te maken, doen we dat de donderdagavond voorafgaande aan de CleanUP. 

  • Houd dus donderdagavond 29 april beschikbaar voor een korte 'digitale' briefing (start om 19.30 uur). 

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging + inlogcodes voor de briefing in ZOOM.

Deel dit evenement

bottom of page