top of page

za 25 sep

|

Doorn

CleanUP N227 op SDG Action Day!

Op Zaterdag 25 september is het SDG Action Day. Een mooi moment voor een volgende opruimactie. We gaan aan de slag langs de N227. Help je mee?

CleanUP N227 op SDG Action Day!
CleanUP N227 op SDG Action Day!

Tiid & Locatie

25 sep 2021, 10:00 – 12:30

Doorn, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn, Nederland

Over het evenement

Op Zaterdag 25 september is het SDG Action Day*. Tevens markeert deze dag  de start van het Cultuurfestival Utrechtse Heuvelrug te Campus Landgoed Zonheuvel. Wat ons betreft zijn dat twee mooie aanleidingen om juist op deze dag onze volgende opruimactie te organiseren!

Waar en hoe laat?

We gaan aan de slag langs de N227 Amersfoortseweg. Het betreft het wegdeel Centrum Doorn (kruising) tot het Viaduct A12 bij Maarn. Voor de start, de uitgifte van prikstokken en een paar basisafspraken verzamelen om 09.45 uur voor het Poortgebouw te Campus Landgoed Zonheuvel. De CleanUp zelf is van 10.00 - 12.30 uur.

Wil je meehelpen? Heel graag!

Meld je vooraf wel even aan via info@goed-volk.net. Beschik je niet over een prikstok? Geef dat dan aan bij je aanmelding, dan kunnen wij een prikstok voor je reserveren. Wij zullen verder zorgen voor vuilniszaken.

Dialoog later op de dag

De CleanUP vormt een opmaat naar een dialoog die onze Partner Campus Landgoed Zonheuvellater die dag, in de middag, organiseert tussen het producerend en verpakkend bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Vind je het leuk om daar ook bij te zijn, dan ben je natuurlijk van harte welkom! Klik hier voor meer informatie

Deel dit evenement

bottom of page