top of page

do 12 mei

|

Doorn

Dialoog PlasticVrij Nationaal Park

PlasticVrij Dialoog op 12 mei a.s. van 15:30 - 17:30 uur, met aansluitend een duurzame borrel met streekproducten (uit) van de Heuvelrug.

Dialoog PlasticVrij Nationaal Park
Dialoog PlasticVrij Nationaal Park

Tiid & Locatie

12 mei 2022, 15:30 – 17:30 CEST

Doorn, Zonheuvel, 3941 Doorn, Nederland

Over het evenement

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, GoedVolk, SDG house Campus  Landgoed Zonheuvel en andere partijen organiseren, met ondersteuning van  de provincie Utrecht, een aantal activiteiten in aanloop naar de Vuelta. 

Tijdens de activiteit leggen wij de nadruk op het thema zwerfafval. Zwerfafval is een probleem in de natuur dat al  heel lang bestaat. Het heeft negatieve effecten op plant, mens en dier.  Wij zetten ons daarom in voor een afvalvrij Nationaal Park. Er zijn in het gebied al veel actieve vrijwilligers  en activiteiten om zwerfafval tegen te gaan of op te ruimen. Deze  initiatieven willen we versterken en met elkaar verbinden.

Samen organiseren we  Plasticvrij Dialogen. Naast de  deelnemers aan de vorige editie (25 september 2021) nodigen wij ook een  afvaardiging van het team ‘Duurzaamheid’ van de Vuelta uit en staat de  dialoog open voor andere belangstellenden. Doel van de dialoog is ketenbreed het gesprek aan te gaan over hoe we het  probleem van zwerfafval gezamenlijk kunnen aanpakken, verkleinen en uiteindelijk oplossen.

Deze dialoog vindt plaats op 12 mei a.s. van 15:30 - 17:30 uur, met aansluitend een  duurzame borrel met streekproducten (uit) van de Heuvelrug. De locatie  is de historische moestuin/kwekerij van Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 te Doorn.

Klik hier om  je aan te melden voor deze bijeenkomst.

Deel dit evenement

bottom of page