top of page

za 06 apr

|

Doorn

GoedVolk Prikt Plastic! Help je mee?

Met de prikkers van Goedvolk hebben we eerst twee momenten in het jaar waarop we plastic prikken: aan het eind en aan het begin van het toeristenseizoen. Het toeristenseizoen start op 9 april.

GoedVolk Prikt Plastic! Help je mee?
GoedVolk Prikt Plastic! Help je mee?

Tiid & Locatie

06 apr 2024, 10:00 – 13:00

Doorn, Kerkplein 2, 3941 HV Doorn, Nederland

Over het evenement

Op zaterdag 6 april trekken we er weer op uit om onze mooie Heuvelrug plastic vrij te houden in een gezamenlijke prikactie. 

We starten om 10:00 uur bij de lange bank bij het Cultuurcentrum Pleiade in Doorn. Van daar vertrekken we met twee groepen: een groep loopt langs de N225 richting het   Doornse Gat en terug, de andere groep langs de N227 richting Landgoed Zonheuvel en terug. 

Als er genoeg mensen zijn zal er ook nog een groep vanaf het Doornse gat de anderen tegemoet lopen. Als je met de auto komt kun je parkeren onder het gemeentehuis. 

Na afloop, om 12:00 uur, is iedereen die dat wil welkom op Landgoed Zonheuvel om te genieten van een kop soep en een broodje. Tijdens de soep zullen we een korte brainstorm houden om ideeën te verzamelen wat we nog kunnen organiseren om ervoor te zorgen dat er geen plastic meer in de natuur terecht komt. Denk aan gepaste kleding in verband met teken en brandnetels. 

Wil je even laten weten of je erbij  bent door een mail te sturen naar: p.vanruiten@bureauom.com?

Deel dit evenement

bottom of page