top of page

ma 31 okt

|

Dorpscafé De Buren (Twee Marken)

Klimaatcafé Utrechtse Heuvelrug: Hoe krijg ik mijn woning energiezuinig?

Het tweede klimaatcafé van de Utrechtse Heuvelrug vindt plaats in Maarn. We staan stil bij de stijgende energieprijzen en de zorgen over het klimaat: Is het tijd voor isolatie en een warmtepomp?

Klimaatcafé Utrechtse Heuvelrug: Hoe krijg ik mijn woning energiezuinig?
Klimaatcafé Utrechtse Heuvelrug: Hoe krijg ik mijn woning energiezuinig?

Tiid & Locatie

31 okt 2022, 20:00 – 21:30

Dorpscafé De Buren (Twee Marken), Trompplein 5, 3951 CR te Maarn

Over het evenement

Stijgende energieprijzen en zorgen over het klimaat: Tijd voor isolatie en een warmtepomp?

Het tweede klimaatcafé van de Utrechtse Heuvelrug vindt plaats in Maarn. Kom luisteren naar drie interessante sprekers en ga met elkaar in gesprek.

  • Pieter Ruigewaard (inwoner van Maarn) heeft zijn woning grondig verduurzaamd. Hij deelt zijn ervaringen graag met u, over isolatie en duurzame installaties.
  • Kees Bakels (Grijs naar Groen, Houten) adviseert over warmtepompen. Wat doet een warmtepomp precies? Een hybride warmtepomp of helemaal van het gas af? Is het wel zinvol met de huidige stroomprijzen? Kees vertelt over de ins en outs van warmtepompen. En, vragen staat vrij!
  • Sjoerd Kaarsemaker (gemeente Utrechtse Heuvelrug) vertelt hoe de gemeente inwoners ondersteunt en welke rijkssubsidies er zijn.

Inloop vanaf 19.30 uur. De start van het inhoudelijke programma is om 20.00 uur. Vanaf 21.30 uur is de borrel en napraat. De toegang is vrij. Fijn als je je even aanmeldt via duurzaam@mmnatuurlijk.nl

Bekijk ook de flyer

Deel dit evenement

bottom of page