top of page

do 16 apr

|

Wegens Corona is dit event nu online

‘Normal is Over’ – Filmvertoning + online nabespreking

Save the date! Op donderdagavond 16 april 2020 organiseren SDG House Campus Landgoed Zonheuvel en de Stichting GoedVolk een online nabespreking van de indrukwekkende en internationaal bekroonde film ‘Normal is Over’ van Renée Scheltema. De filmmaker en onderzoeksjournalist neemt vanuit Zuid-Afrika

‘Normal is Over’ – Filmvertoning + online nabespreking
‘Normal is Over’ – Filmvertoning + online nabespreking

Tiid & Locatie

16 apr 2020, 19:30 – 21:30

Wegens Corona is dit event nu online

Over het evenement

Save the date!

Op donderdagavond 16 april 2020 organiseren SDG House Campus Landgoed Zonheuvel en de Stichting GoedVolk een online nabespreking van de indrukwekkende en internationaal  bekroonde film ‘Normal is Over’ van Renée Scheltema. De filmmaker en  onderzoeksjournalist neemt vanuit Zuid-Afrika deel aan de online nabespreking.

Als gevolg van Corona is het niet mogelijk de film met alle bezoekers  in één ruimte te bekijken. In plaats daarvan vragen we alle deelnemers  de film voorafgaande aan de nabespreking zelf, via internet te bekijken.  Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van ons de inloggegevens. Je  krijgt dan ook de gegevens waarmee je deel kunt nemen aan de online  nabespreking op donderdagavond 16 april a.s.

Over de film ‘Normal is Over’

‘Normal is Over’ schetst de oorzaken van onze planetaire problemen:  klimaatverandering, het uitsterven van diersoorten, de uitputting van  natuurlijke hulpbronnen, inkomensongelijkheid en de industriële  productie van voedsel. Ook het corona virus is een symptoom en komt  voort uit de manier waarop we met de aarde omgaan.

De film laat ons de ongelofelijke ingewikkelde knoop zien waarin we  als samenleving zitten en leidt ons van oorzaak naar gevolg naar  oplossing. Aan welke eindjes we moeten trekken om die knoop weer los te  krijgen? Met een diepzinnige en verrassende kijk op ons  financieel-economische systeem. De oplossingen liggen binnen handbereik,  we moeten ze willen zien en benutten.

“Alleen ga je harder, maar samen kom je verder”

We vertonen de film aan iedereen in Utrechtse Heuvelrug die richting  geeft aan de samenleving: beleidsmakers, docenten, ondernemers en wie  dit vraagstuk ter harte neemt. We willen bijdragen aan inspiratie,  verbinding, bewustwording en dialoog om onze – lokale – samenleving weer  een stapje verder te brengen. Ook niet-inwoners van Utrechtse Heuvelrug  nodigen we graag uit om de documentaire te beleven.

Praktisch

Voor een kaartje vragen wij €11,00 per persoon. Met uw bijdrage maakt  u het niet alleen voor ons mogelijk dit evenement te organiseren, maar  steunt u ook Renée Scheltema’s New Normal Foundation: “To create meaningful change for a regenerative planet”

>>>  Bestel hier uw kaartjes  <<<

(U wordt doorgeleid naar Eventbrite)

Deel dit evenement

bottom of page