top of page

di 21 jan

|

Library Idea Zeist

Plasticvrij: Waar begin je aan?

Op dinsdagavond 21 januari 2020 organiseert de werkgroep Afval (een project onder de paraplu van Samen Duurzaam Zeist) een inspiratie-avond over plasticvrij leven en hoe je voorkomt dat plastic maar één maal gebruikt wordt. Doel: bezoekers bewust maken van het onnodig gebruik van plastics (en de co

Plasticvrij: Waar begin je aan?
Plasticvrij: Waar begin je aan?

Tiid & Locatie

21 jan 2020, 20:00

Library Idea Zeist, Markt 1, 3701 JZ Zeist, Netherlands

Over het evenement

Op dinsdagavond 21 januari 2020 organiseert de werkgroep Afval (een  project onder de paraplu van Samen Duurzaam Zeist) een inspiratie-avond  over plasticvrij leven en hoe je voorkomt dat plastic maar één maal  gebruikt wordt.

Doel: bezoekers bewust maken van het onnodig gebruik van plastics (en  de consequenties daarvan in ons milieu en samenleving) en een  handreiking te geven om met minder plastic (verpakkings)materialen toe  te kunnen. Er zijn boeiende sprekers die vanuit hun eigen ervaring  vertellen en praktische tips geven.

Daarnaast wil de werkgroep Afval ook duidelijk maken waar zij in  Zeist mee bezig is. Zo wordt het startschot gegeven voor de Zeist  PlasticVrij Challenge waarbij organisaties uitgedaagd worden om het  gebruik van plastic uit hun bedrijfsproces te verwijderen.

Houd de site in de gaten voor het meest actuele programma.

Deel dit evenement

bottom of page