top of page

di 08 okt

|

Cultuurhuis Pleiade

Screening van de indrukwekkende film “Plastic Paradox”

Op dinsdagavond 8 oktober a.s. vertoont GoedVolk de indrukwekkende film“Plastic Paradox”. Plastic Paradox volgt Merijn Tinga, beter bekend als de Plastic Soup Surfer, tijdens zijn werkzaamheden van afgelopen jaar in Nederland, Genève en Kenia en tijdens zijn zware surfexpeditie langs de kust van No

Screening van de indrukwekkende film “Plastic Paradox”
Screening van de indrukwekkende film “Plastic Paradox”

Tiid & Locatie

08 okt 2019, 19:45

Cultuurhuis Pleiade, Kerkplein 2, 3941 HV Doorn, Netherlands

Over het evenement

Op dinsdagavond 8 oktober a.s. vertoont GoedVolk de indrukwekkende film“Plastic Paradox”.

Plastic Paradox volgt Merijn Tinga, beter bekend als de Plastic Soup Surfer,  tijdens zijn werkzaamheden van afgelopen jaar in Nederland, Genève en  Kenia en tijdens zijn zware surfexpeditie langs de kust van  Noord-Frankrijk naar Scheveningen op ‘s werelds eerste 3D-geprinte  windsurfboard van gerecyclede flessen.

De film geeft een beeld van Tinga die zijn zelfgemaakte surfboards  als middel gebruikt om het bedrijfsleven en de politiek aan te spreken.  Maar in Plastic Paradox worstelt Tinga vooral ook met de zelfgeschapen  vorm en de gewekte verwachtingen. Het is een persoonlijke film over een  activist die zichzelf minder relevant ziet worden en zoekt naar  samenwerking en visie.

Voor toegang tot de screening vragen wij een vrijwillige bijdrage a €  5,00 per persoon. Uw bijdrage kunt u contant voldoen in de zaal op de  avond zelf. Wilt u Plastic Paradox met ons bekijken? Reserveer dan snel uw ticket(s) via Eventbrite.

Tot slot: De screening vindt plaats in de week voorafgaande aan het PlasticVrij Festival Utrechtse Heuvelrug. Op dit festival zal Merijn Tinga ook aanwezig zijn om ‘zijn bijzondere verhaal’ verder met u te delen.

Deel dit evenement

bottom of page