top of page

ma 06 nov

|

Doorn

Tegenlicht Meetup: "De wegwerpmaatschappij"

Praat mee over de VPRO Tegenlichtuitzending van afgelopen donderdag 5 oktober

Tegenlicht Meetup:  "De wegwerpmaatschappij"
Tegenlicht Meetup:  "De wegwerpmaatschappij"

Tiid & Locatie

06 nov 2023, 20:00 – 22:00

Doorn, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn, Nederland

Over het evenement

Op 15 oktober 2015 was GoedVolk te gast om -in lijn met ons initiatief Utrechtse Heuvelrug Plasticvrij 2026- mee te praten over het plasticprobleem tijdens de regionale VPRO Tegenlicht MeetUp in Utrecht over dit onderwerp (Zie: https://lnkd.in/eb-9Kd-C)  

Nu,  8 jaar later, is er opnieuw een Tegenlicht MeetUp, die raakt aan ons  thema: "In een tijdperk waarin we onze carbon footprint zo laag mogelijk  willen houden, geeft het geen pas om ongebreideld consumeren. Hoe  kunnen we transformeren van een consumptiemaatschappij naar een duurzame  maatschappij?" En weer mogen we meepraten. En hoe leuk is het, dat dat  nu kan op onze eigen Utrechtse Heuvelrug, te weten bij Campus Landgoed Zonheuvel

  • Wanneer? Op Maandagavond 6 november vanaf 20:00 uur!

Natuurlijk  nodigen we iedereen uit om samen met ons en andere gasten over de  uitzending in gesprek te gaan, en je gedachten en ideeën te delen. Hoe  kijken wij aan tegen het probleem, maar vooral ook oplossingen? Welke  stappen willen wij zetten voor onze natuur, de samenleving en toekomstige generaties? 

Heb je de aflevering nog niet gezien, of  wil je die graag nog een keer bekijken? Bekijk die dan online of kom op 6 november een uur voor de MeetUp. Om 19:00 uur is er de mogelijkheid de uitzending nog gezamenlijk te bekijken voor we erover in gesprek gaan.  

Doe je mee? Meld je graag vooraf even aan via de website van Zonheuvel: https://lnkd.in/ejjCFhVW

Deel dit evenement

bottom of page