top of page

za 25 sep

|

Doorn

Velddiner Utrechtse Heuvelrug 2021

De eerste editie van een jaarlijks terugkerend community diner rond de oogsttijd, met en voor de samenleving. Met als doel de kennis over duurzaam en lokaal geproduceerd voedsel te vergoten, mensen kennis te laten maken met lokale producenten om zo ‘vraag en aanbod’ actief bij elkaar te brengen.

Velddiner Utrechtse Heuvelrug 2021
Velddiner Utrechtse Heuvelrug 2021

Tiid & Locatie

25 sep 2021, 17:00 – 20:30

Doorn, Zonheuvel, 3941 Doorn, Nederland

Over het evenement

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de problemen binnen ons  voedselsysteem. De themagroep FoodVolk vindt het belangrijk dat mensen op de Utrechtse Heuvelrug, steeds meer de weg 'terugvinden' naar vers, gezond en lokaal voedsel. Een van de manieren waarop we willen bijdragen is een lokaal velddiner. 

De eerste editie is van het Velddiner Utrechtse Heuvelrug vindt plaats op:

  • Zaterdag 25 september 2021 vanaf 17.00 uur. 

Het velddiner maakt deel uit van de start van het Cultuurfestival Utrechtse Heuvelrug

Local for local

Tijdens het velddiner brengen we 100 inwoners in contact met (producenten van) verse en seizoensgebonden streekproducten. De gasten zijn afkomstig uit de verschillende kernen op de Utrechtse Heuvelrug. Het diner is lekker en gezellig en draagt bij aan het versterken van de verbindingen en contacten in de regio. Voor de voorbereidingen, de realisatie van het diner werken we samen met lokale restaurateurs en partners. Met omlijsting door Dichter op de Heuvelrug Gera Pronk en Jazzkoor “Die Jazz past’’!

Deelnemen

De kosten voor deelname aan het velddiner bedragen € 65 per couvert inclusief drankjes aan tafel. Kaartjes voor het Velddiner bestel je via EventGoose

Coronatoegangsbewijs voor toegang

Voor toegang tot het diner werken we met een coronatoegangsbewijs. Bezoekers hoeven dan geen 1,5 meter afstand van elkaar houden. Onder een coronatoegangsbewijs wordt verstaan: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Met CoronaCheck kunt u deze coronabewijzen laten zien. Bezoek de website van de Rijksoverheid voor meer informatie.

Samenwerking

Het velddiner komt tot stand middels een unieke samenwerking tussen regionale organisaties: 

Stichting SBI | Pyropix | Restaurant Groenland | Cultuur & Congrescentrum Antropia | De Hoop & Koning | Stichting GoedVolk

Deel dit evenement

bottom of page