za 04 sep. | Doorn

Velddiner Utrechtse Heuvelrug 2021

De eerste editie van een jaarlijks terugkerend community diner rond de oogsttijd, met en voor de samenleving. Met als doel de kennis over duurzaam en lokaal geproduceerd voedsel te vergoten, mensen kennis te laten maken met lokale producenten om zo ‘vraag en aanbod’ actief bij elkaar te brengen.
Velddiner Utrechtse Heuvelrug 2021

Tiid & Locatie

04 sep. 18:00 – 22:00
Doorn, Zonheuvel, 3941 Doorn, Nederland

Over het evenement

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de problemen binnen ons  voedselsysteem. De themagroep FoodVolk vindt het belangrijk dat mensen op de Utrechtse  Heuvelrug, steeds meer de weg 'terugvinden' naar vers, gezond en lokaal voedsel. Een van de manieren waarop we willen bijdragen is een velddiner. De eerste editie is gepland op 4 september 2021.

Tijdens dit velddiner brengen we inwoners actief in contact met producenten van verse en seizoensgebonden streekproducten. Het velddiner is toegankelijk voor 100 personen*. De gasten zijn afkomstig uit de verschillende kernen op de Utrechtse  Heuvelrug. Het diner is lekker en gezellig en draagt bij aan het versterken van de verbindingen en contacten in de regio Utrechtse Heuvelrug. 

Het spreekt voor zich, dat het diner bereid wordt met lokaal geproduceerde producten. 

*Onder voorbehoud van versoepelingen coronabeleid

Deel dit evenement