top of page

za 03 sep

|

Historische Theetuin te Bartiméus

Velddiner Utrechtse Heuvelrug 2022

Na het goed gewaardeerde Velddiner in 2021 organiseren we op 3 september een tweede editie. Een diner van streekproducten, met en voor de samenleving, bereid door lokale restaurateurs. Dat wil je niet missen. Schuif jij ook aan?

Velddiner Utrechtse Heuvelrug 2022
Velddiner Utrechtse Heuvelrug 2022

Tiid & Locatie

03 sep 2022, 17:00 – 22:00

Historische Theetuin te Bartiméus , Driebergsestraatweg 44, 3941 XZ Doorn, Nederland

Over het evenement

Op zaterdag 3 september organiseert GoedVolk de 2e editie van het Velddiner. Wederom op een prachtige locatie die de  Heuvelrug rijk is. De koks van onder andere Cultuur- en Congrescentrum Antropia en Restaurant Groenland buigen zich over een heerlijk driegangenmenu wat samengesteld gaat worden van producten die geoogst en geproduceerd worden in de regio. Verser komt het niet op je bord. 

Leer in een sfeervolle ambiance meer over wat er lokaal aan voedsel  te verkrijgen is en de lokale producenten. Niet alleen door er over in  gesprek te gaan, maar vooral door het te proeven! Daarnaast is er alle  ruimte voor gezelligheid, goede gesprekken, lokale muziek en cultuur.

Gast aan tafel! 

Wij  willen dat iedereen kan aanschuiven bij het Velddiner. Als stichting  hebben wij geen winstoogmerk en hanteren wij een kostprijs voor deze  belevenis. Echter wij weten dat dit voor sommige Heuvelruggers buiten  hun budget is. Daarom kun je nu ook bijdragen aan een een plek voor een  -anonieme- gast aan tafel. Je vindt dit terug in het  reserveringsformulier. Vanzelfsprekend maken we niet bekend wie heeft  gegeven of ontvangen.

>> Bestel hier je tickets!

(je wordt doorgeleid naar EventGoose)

Deel dit evenement

bottom of page