top of page

za 10 jun

|

Driebergen-Rijsenburg

Zomertour 10 juni ‘Fietsen voor mijn Eten Utrechtse Heuvelrug’

Heerlijk op de fiets voor lokale voeding bij verkooppunten langs de weg. Met verschillende aanbiedingen, activiteiten en een fotowedstrijd!

Zomertour 10 juni ‘Fietsen voor mijn Eten Utrechtse Heuvelrug’
Zomertour 10 juni ‘Fietsen voor mijn Eten Utrechtse Heuvelrug’

Tiid & Locatie

10 jun 2023, 19:00 – 19:05

Driebergen-Rijsenburg, Driebergen, Driebergen-Rijsenburg, Nederland

Over het evenement

Op zaterdag 10 juni kunt u zelfstandig of  in groepsverband leuke routes fietsen vanuit uw dorp in de Utrechtse  Heuvelrug. Ook is het mogelijk de lange route door meerdere dorpen te  fietsen. Op diverse locaties langs de routes kunt u profiteren van aanbiedingen van boeren en landwinkels, zoals korting op eigen gemaakte kaas of een  lekker boerenijsje, een appel uit de boomgaard  of een  (moestuin-)plantje.   

Op de Kraaybeekerhof in Driebergen is er voor jong tot oud vanaf 11.00 een leuke puzzeltocht te lopen door de prachtige bloemen- en groentetuinen. De landwinkel en  theetuin zijn vanaf 12.00 open. Bij boerderij de Weistaar in Maarn kunt u  het boter- en kaasmuseum bezoeken. U kunt ook meedoen met de fotowedstijd. Als u 10 juni onderweg een leuke foto maakt waar een fiets en een lokaal product op staat en u plaatst die op de Facebook site (https://www.facebook.com/groups/utrechtseheuvelrug/), dan maakt u kans op één van de 3 pakketten lokale voeding ter waarde van €10,-.   

Starten in Driebergen of Leersum

Bij voldoende aanmeldingen starten we om 12.00 uur zowel in Driebergen  als in Leersum met een fietsrondje langs verkooppunten van boerderijen  en landwinkels. Totale duur ongeveer anderhalf uur. Iedereen welkom,  meedoen is gratis!

Doe je mee?  

Voor opgave of vragen s.v.p. een mailtje sturen naar Utrechtse-heuvelrug@fietsenvoormijneten.nl  Wilt u liever zelf uw eigen route bepalen? Dat kan natuurlijk ook. Informatie over routes en extra’s vindt u op de  website van Fietsen voor mijn eten Utrechtse Heuvelrug: https://fietsenvoormijneten.nl/regio/utrechtse-heuvelrug/

Deel dit evenement

bottom of page