top of page
20210925_165507.jpg

Voorwaarden deelname Velddiner.

Uitgangspunten en 'huisregels'.

Logo Velddiner

Het Velddiner Utrechtse Heuvelrug is een jaarlijks diner van streekproducten, met en voor de samenleving. Het diner wordt steeds gehost en mede mogelijk gemaakt door lokale restaurateurs op een bijzondere locatie op de Utrechtse Heuvelrug. De organisatie van het velddiner is volledig in handen van vrijwilligers.

 

Als je tickets koopt voor het Velddiner Utrechtse Heuvelrug stem je in met onze uitgangspunten en 'huisregels':

  • Velddiner: een prachtige buitenervaring! Trek je warmste of juist je coolste outfit aan, afhankelijk van het weer, want we dineren in een open tent. 

  • Kaartjesruil: geen terugkeer, maar delen met plezier! Onze kaartjes zijn niet-retourneerbaar, maar geef ze gerust door aan een ander hongerig en feestelijk persoon. 

  • We hebben alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke avond! Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op.

  • Veggie-heerlijk met een vleugje vlees/vis: het Velddiner is een vegetarisch feest, maar wees gerust, vlees- en visliefhebbers, we zijn jullie niet vergeten! Er zijn smakelijke toevoegingen beschikbaar om je maaltijd helemaal naar jouw smaak aan te passen. Eet smakelijk en geniet van het beste van beide werelden!

  • Hulphonden zijn onze VIP's: ze zijn van harte welkom!

  • Smile, je bent op Velddiner-cam! Door het evenement te betreden, ga je akkoord dat je mogelijk wordt vastgelegd op beeld- en/of geluidsdragers, die openbaar gemaakt kunnen worden. Helaas kunnen we je er geen sterrenstatus of royalty's voor bieden! 

  • Alcohol & ID's: een dynamisch duo. We schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel kan om legitimatie gevraagd worden, dus houd je ID klaar voor een vlotte doorstroom. 

  • Rookvrij genieten: laat je sigaretten en sigaren rusten, want roken is niet toegestaan aan de tafels of op andere plekken waar groepen zijn. Adem die frisse lucht in en proost op een gezellige avond! 

  • Velddiner: een avontuur op eigen risico. Betreding van het evenemententerrein geschiedt op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige vorm van lichamelijk of geestelijk letsel als gevolg van het bezoek, of schade aan of diefstal van verlies van eigendommen. 

  • Gast aan tafel: deze kaartjes worden ter beschikking gesteld aan een lokale organisatie, die de kaarten zal toewijzen aan mensen in hun netwerk die de steun het meest nodig hebben. Wij weten als organisator niet wie deze mensen zijn en kunnen deze informatie ook niet delen...

 

Vragen, wensen?
Heel veel is bespreekbaar en we denken van nature in mogelijkheden... aangezien de organisatie van het Velddiner in handen ligt van welwillende - maar ook werkende- vrijwilligers, is een mail sturen de beste manier om ons te bereiken. Dan komen wij er binnen een paar dagen zeker op terug. 

bottom of page