top of page

wo 27 sep

|

Doorn

Filmavond ‘Onder het maaiveld’ in Cultuurhuis Pleiade in Doorn

Met welkomstwoord van wethouder Anouk Haaxma en een introductie en nabespreking door productiemaker Ignas van Schaick!

Filmavond ‘Onder het maaiveld’  in Cultuurhuis Pleiade in Doorn
Filmavond ‘Onder het maaiveld’  in Cultuurhuis Pleiade in Doorn

Tiid & Locatie

27 sep 2023, 19:00 – 21:30

Doorn, Kerkplein 2, 3941 HV Doorn, Nederland

Over het evenement

Filmavond ‘Onder het maaiveld’ 27 september, Cultuurhuis Pleiade in Doorn

De werkgroep biodiversiteit GoedVolk * nodigt u graag uit voor:

Onder het Maaiveld neemt de kijker mee op een ondergrondse ontdekkingstocht waarin het soms microscopisch kleine Nederlandse bodemleven de hoofdrol speelt. Nooit eerder kwam de wereld onder onze voeten in zulke fraaie opnames tot leven.  De documentaire is op 2 maart jl. in première gegaan in de bioscoop. Verwonder je hier bij de trailer.

Na een welkomstwoord van wethouder Anouk Haaxma introduceert de productiemaker Ignas van Schaick deze film, hij gaat na afloop in gesprek met de aanwezigen over de biodiversiteit en wat wijzelf hierin kunnen betekenen voor onze gemeente als geheel en in het bijzonder de eigen tuin.

  • Wanneer: Woensdagavond 27 september
  • Inloop, vanaf  18.45 uur (aanvang film om 19:15 uur)
  • Waar:  Het Cultuurhuis De Pléiade in Doorn
  • Entree:  Gratis**

Vooraf aanmelden:

In verband met de veiligheidsvoorschriften is het aantal plaatsen beperkt tot 100. Om teleurstelling aan de deur te voorkomen, vragen we je je komst vooraf aan te melden via biodiversiteit@goed-volk.net

*Informatie over de werkgroep biodiversiteit GoedVolk 

Onze inzet zijn positieve acties waarbij inwoners worden verleid en geënthousiasmeerd tot groene acties.  Deze initiatieven moeten daadwerkelijk een positieve impact hebben op de biodiversiteit. We willen graag mensen bereiken en betrekken die nog niet veel met dit onderwerp bezig zijn. Ook met bestuurders en beleidsmakers zijn we in gesprek. Zie ook ons Manifest Biodiversiteit.

** Deze avond wordt financieel mogelijk gemaakt door de Gemeente Utrechtse Heuvelrug.

TOEGEVOEGDE MEDEDELING: Er is veel belangstelling voor de screening. Op dit moment zijn alle beschikbare plaatsen in de zaal gereserveerd. Voor nieuwe aanmeldingen werken we met een wachtlijst. We hopen zo nog plaatsen te kunnen vergeven bij last minute afzeggingen. 

Heb je vragen kijk dan op www.iedereenisgoedvolk.nl/biodiversiteit of stuur een bericht naar biodiversiteit@goed-volk.net 

Deel dit evenement

bottom of page