top of page

Brief met vragen aan de projectenorganisatie Stationsgebied Driebergen-Zeist


Door de samenwerkende gemeenten Zeist en Utrechtse Heuvelrug wordt gewerkt aan een Gebiedsvisie voor het Stationsgebied Driebergen-Zeist. De maanden februari en maart trok de projectenorganisatie uit voor o.m. straatgesprekken. De drie meest gehoorde onderwerpen heeft men - aldus de nieuwsbrief in april - getoetst via een peiling op de eigen projectenwebsite. Nu is volgens de initiatiefnemers tijd om de verzamelde informatie concreter te maken.

Hiervoor organiseert men op woensdag 24 april een informatiemarkt te Antropia. Belanghebbenden en geïnteresseerden kunnen hier de verschillende ideeën en plannen voor een gebiedsvisie bekijken en daarop reageren.


De themagroep #Biodiversiteit van GoedVolk heeft inhoudelijk, maar ook over het proces nog veel vragen. We stellen een informatiemarkt op prijs, maar willen ons graag goed kunnen voorbereiden. We hebben daarom onze vragen gebundeld en reeds nu al gedeeld met de projectenorganisatie Omdat we weten dat veel mensen zich betrokken voelen, dat belanghebbenden ook ideeën aan het ontwikkelen zijn en derhalve graag meelezen, publiceren we onze reactie en vragen graag ook hier op de GoedVolk-website (zie PDF onder deze tekst).


240418 Reactie GoedVolk over Stationsgebied Driebergen - Zeist aan Projectorganisatie
.pdf
Download PDF • 439KB

Ben je op zoek naar meer context en achtergronden bij de ontwikkelingen in het Stationsgebied Driebergen-Zeist? Lees dan verder in het gelijknamige dossier.


Heb je aanvullend nog vragen, stel die dan gerust via biodiversiteit@goed-volk.net

Comments


bottom of page