top of page

Impressie Velddiner Utrechtse Heuvelrug 2021

Bijgewerkt op: 1 okt. 2021

De grote witte tent voor het Maarten Maartenshuis, 2 lange rijen tafels waar aan weerszijden ruim 80 deelnemers plaatsnemen, de 3 koks die het menu verzorgen, de mensen die de gerechten uitserveren, tussen de gangen door het close harmony koor 'die jazz past' tegen de achtergrond van de schilderijen van Peter Enter, opgeluisterd door gedichten van dorpsdichter Gera Pronk. Zie hier het uitnodigende decor van het eerste velddiner in Utrechtse Heuvelrug op zaterdag 25 september.


Het thema is lokale voeding. Lokaal geproduceerd voedsel bereid door koks uit Utrechtse Heuvelrug die een passie hebben voor producten die op biologische wijze zijn geteeld, dat wil zeggen: In de grond, niet op substraat of glaswol, geen kunstmest, diervriendelijk en verwerking en verkoop in de regio.


De initiatiefnemers GoedVolk en Landgoed Zonheuvel willen met dit diner inspiratie bieden om te proeven hoe smaakvol en veelzijdig lokale voeding is en om dichterbij huis op zoek te gaan naar producenten en leveranciers. De gerechten waren verrukkelijk en overdadig. Je vindt ze in het mooi door Elana Reyneveld vormgegeven menuboekje, voorzien van prachtige illustraties van Jom Erlings.


Het menuboekje vind je hier. De onderstaande foto's spreken voor zich.Comments


bottom of page