Meld je nu aan voor de PlasticVrij Challenge.nl

Het afgelopen jaar namen 20 organisaties op de Utrechtse Heuvelrug deel aan bij de PlasticVrij Challenge (PVC). Het doel: actief werk maken van het weren van #plastic uit de dagelijkse praktijk van de eigen organisatie, winkel, school of vereniging.

Inmiddels zijn de deelnemers toe aan de volgende ronde: "Wat kunnen en willen wij volgend jaar doen om het plasticgebruik in onze bedrijfsvoering nog verder terug te dringen?" De creatieve ideeën en voornemens worden vastgelegd in de zogenaamde 'PlasticVrij Pledge' en toegevoegd aan onze speciaal daarvoor ingerichte website.


Naast de helden van het eerste uur, zien we graag dat ook nieuwe organisaties zich aansluiten. Is de groeiende hoeveelheid plastic in ons leven jou ook een doorn in het oog? En wil je er actief werk van maken daar wat aan te doen? Meld je dan nu aan voor de volgende ronde van de PVC, overleg in je organisatie, vereniging, winkelteam welke plastic voorwerpen jullie uit je bedrijfsvoering, willen verwijderen en leg jullie PlasticVrij Pledge (plechtige belofte) vast vóór 15 december a.s.!


Meer weten of je aanmelden? Bezoek dan onze website www.plasticvrijchallenge.nl.


Contact

Heb je vragen of wil je reageren op de activiteiten van GoedVolk? Stuur ons dan een berichtje:

Stichting GoedVolk
Tuilland 8
3941 KE DOORN

KvK: 74750399
Triodos Bank: NL 72 TRIO 0379 6402 52

E-mail: info@goed-volk.net

© 2020 door GoedVolk

Logo GoedVolk.png