top of page

Meld je nu aan voor de PlasticVrij Challenge.nl

Het afgelopen jaar namen 20 organisaties op de Utrechtse Heuvelrug deel aan bij de PlasticVrij Challenge (PVC). Het doel: actief werk maken van het weren van #plastic uit de dagelijkse praktijk van de eigen organisatie, winkel, school of vereniging.

Inmiddels zijn de deelnemers toe aan de volgende ronde: "Wat kunnen en willen wij volgend jaar doen om het plasticgebruik in onze bedrijfsvoering nog verder terug te dringen?" De creatieve ideeën en voornemens worden vastgelegd in de zogenaamde 'PlasticVrij Pledge' en toegevoegd aan onze speciaal daarvoor ingerichte website.


Naast de helden van het eerste uur, zien we graag dat ook nieuwe organisaties zich aansluiten. Is de groeiende hoeveelheid plastic in ons leven jou ook een doorn in het oog? En wil je er actief werk van maken daar wat aan te doen? Meld je dan nu aan voor de volgende ronde van de PVC, overleg in je organisatie, vereniging, winkelteam welke plastic voorwerpen jullie uit je bedrijfsvoering, willen verwijderen en leg jullie PlasticVrij Pledge (plechtige belofte) vast vóór 15 december a.s.!


Meer weten of je aanmelden? Bezoek dan onze website www.plasticvrijchallenge.nl.


Comments


bottom of page